070 5 123 123 | ma t/m vr | 9.00 - 17.00 uur |

Wij werken samen met Zwart & Partners!

Samenwerking Zwart & Partners

Van Wijk Notarissen werkt sinds 1 januari jongstleden samen met Zwart & Partners uit Leidschendam-Voorburg. Dat is goed voor ons, maar ook voor u. U kent ons als een notariskantoor dat nét dat extra stapje zet. Die stappen worden nog sneller, groter en beter. 

Een samenwerking, een samenversterking

U snapt ons enthousiasme. Dit is groot nieuws… en tegelijkertijd ook weer niet. Van Wijk Notarissen blijft Van Wijk Notarissen en Zwart & Partners blijft Zwart & Partners. Met deze samenwerking en integratie waarborgen we vooral de continuïteit van beide notariskantoren.

Na dertien jaar is Barbara Langeler notaris geworden bij ons kantoor en Mathijs Tacken gaat veel vanuit de vestiging in Leidschendam-Voorburg werken, maar zet zijn werk voor Wassenaar ook onverminderd voort. Paul Gorsira blijft zich inzetten in zijn eigen standplaats net zoals Albert Zwart actief en betrokken blijft in onze nieuwe organisatie.

Barbara Langeler is erg blij met haar nieuwe functie. Een logische stap om ondernemer te worden. In Wassenaar is ze bekend, mensen bellen haar, dus bij Van Wijk is en blijft ze thuis.

Dit is dus een samenwerking, een samenversterking. Door een betere klantbediening en meer full service werken wordt onze kwaliteit gehandhaafd en waar nodig verbeterd.

Van Wijk Notarissen en Zwart & Partners staan samen sterk. Er verandert niets, er verbetert iets.

Wij werken samen met Zwart & Partners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Call Now Button