070 5 123 123 | ma t/m vr | 9.00 - 17.00 uur |

Werken bij

Van Wijk Notarissen: “UW NOTARIS, ZEKERHEID VOOR NU EN LATER”

Kom werken bij Van Wijk Notarissen in Wassenaar

Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar info@vanwijknotarissen.nl. Onderstaand vind je onze openstaande vacatures. Is geen van deze vacatures passend voor jou, maar zou je wel graag deel uit willen maken van ons team, stuur dan een open sollicitatie naar bovenstaand e-mailadres.

Werken bij Van Wijk Notarissen

Bij Van Wijk Notarissen is werken meer dan alleen een baan; het is de essentie van een ondersteunende en hechte gemeenschap. We geloven in teamwork, open communicatie en waardering voor ieders bijdrage. Hier vind je niet alleen een professionele omgeving, maar ook flexibiliteit en begrip voor een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Bij ons draait het om jouw groei, zowel professioneel als persoonlijk. We investeren in jouw ontwikkeling door trainingen, workshops en continue ondersteuning. Je maakt deel uit van een familie die successen samen viert en elkaar door uitdagingen heen helpt.

Klaar om deel uit te maken van een team waar jouw talent wordt erkend, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan en waar een gezonde werk-privébalans wordt gewaardeerd? Sluit je aan bij Van Wijk Notarissen en ervaar onze unieke werkcultuur!

De sfeer op kantoor is ontzettend goed. Ik werk hier al jaren met enorm veel plezier!

Goede werksfeer

Goed salaris

Ruimte voor groei

Prachtig kantoor

Over Van Wijk Notarissen

akten per jaar
0
enthousiaste collega's
0

samenversterking met

Zwart & Partners

Van Wijk Notarissen werkt samen met Zwart & Partners uit Leidschendam Voorburg. Dat is goed voor ons, maar ook voor onze cliënten. Wij staan bekend als een notariskantoor dat nét dat extra stapje zet. Die stappen worden nog sneller, groter en beter.

gelegen in

Wassenaar

Van Wijk Notarissen is gevestigd in het schilderachtige Wassenaar. Ons kantoor, met een centrale locatie in deze prachtige gemeente, biedt niet alleen een professionele werkomgeving, maar ook een unieke combinatie van rust en expertise.

Ons kantoor in Wassenaar is meer dan alleen een werkplek; het is een gemeenschap waar uw vaardigheden worden gewaardeerd en uw professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd. Ontdek de mogelijkheden om deel uit te maken van ons dynamische team, waar wij streven naar juridische uitmuntendheid in een inspirerende omgeving.

Stages

Bij Van Wijk Notarissen omarmen we graag nieuw talent en bieden we een uitnodigende omgeving voor stagiaires. Onze deuren staan wijd open voor gepassioneerde studenten die willen leren van ervaren professionals in het notariaat. Met een dynamisch team en diverse uitdagingen binnen het vakgebied, streven we ernaar om stagiaires een leerrijke en ondersteunende ervaring te bieden, waar ze kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden die ons notariskantoor biedt voor jouw stage! 

Aanmelden stagiair

Aanmelden stagiair
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Onze socials

Ontdek de kloppende hartslag van ons bedrijf en sluit je aan bij onze community door onze inspirerende verhalen en updates te ontdekken op onze Instagram, LinkedIn en Facebook pagina’s!

Schuiven naar boven
Call Now Button